Neda Arnerić pokušala samoubistvo? (FOTO)

Novosti Online

27. 02. 2019. u 23:53

Недa Арнерић покушала самоубиство? (ФОТО)

Neda Arnerić Foto: Arhiva V. N.

Glumicu je u besvesnom stanju pronašao brat koji je, nakon što mu glumica nije odgovarala na telefonske pozive, uz pomoć bravara obio stan
ČUVENA srpska i jugosvovenska glumica Neda Arnerić pokušala je samoubistvo u svom stanu na Vračaru, prenose beogradski mediji.


Njen brat zabrinuto je prijavio policiji da Neda ne odgovara na telefonske pozive. Do stana su brzo došli policajci, vatrogasci i bravar. Vrata su bila zaključana i ključ u bravi sa unutrašnje strane.

Bravar i vatrogasci ušli su u stan i zatekli Nedu bez svesti. Davala je znake života, a pored nje su bili lekovi. Hitno je transportovana u bolnicu.

Ispred zgrade Nede Arnerić Foto: N. Fifić

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (11)

jači

01.03.2019. 20:24

@Dragan Radovanović - vise volimo da je sa nama nego da je nema . Isto kao sto volimo i da smo mi ovde.

Nebojsa

28.02.2019. 15:29

Nije prvi put, vec se bacila sa terase. Dosta glumaca voli i da popije a kombinacija sa lekovima moze da bude fatalna. Mogu misliti samo koliko je u depresiji posle muzevljeve smrti. Nadam se da ce se oporaviti a njena porodica bi morala da bude vise uz nju.

medicinska pomoc

01.03.2019. 22:03

@Nebojsa - Nazalost, vesti nisu dobre, samo ja znam za dva pada sa terase, prvi je Kran Montana Svajcarska, drugi Beograd, i sad i lekovi i viski. Bog ja sacuvao do sada, ali mora i ona sama sebe vise da cuva i voli.Njena publika je nije zaboravila i tu je da je podrzi.8

aleks

28.02.2019. 17:42

Ovoj zeni treba pomoc i to hitno. Prica se da mnogo pije, mislila sam da su samo tracevi, ali izgleda da i nisu, nazalost.

LJUBICA

01.03.2019. 11:31

Tuuuga... Prije 3god pala sa terase..(sad se pitam da li je to bio tek pad?). U decembru ostala bez supruga...Samoca je teska i nije ta svakog. A ocigledno je da Neda pati i od depresije. Sve u svemu tuzna jesen Nedinog zivota. Zena koja je bila diva YU filma..koju krasi i danas neobicna ljepota!.

nnn

01.03.2019. 20:26

tamo se uvek stigne . Nije se desilo da neko nije stigao. Sve u svoje vreme. Kakavgod zivot je lep dok čovek moze da se kreće.Nasi sa one strane zive kroz nas. Ne smemo to da im uskraćujemo.

rano je jos

01.03.2019. 20:35

potrebno je i vreme da se covek navikne na to da mu niko sem njega i ...nije potreban i neophodan . čovek sazreva, a neophodan stepenik u tom usponu do zrelosti jeste trenutak u kojem ostaje SAM, zaista, neponovljivo i definitivno – SAMTada shvati da nikad nije sam .Sretan je onaj koji prodje kroz sve faze sazrevanja i života.

Bojker

01.03.2019. 22:51

NE DOzvoli, da te depresija pobedi! Ima još lepih stvari na ovome svetu, makar jih ti sada ne vidiš. Mi smo uz tebe! Život je lep, ako nije, onda se malo potrudi i postat će! Tvoji simpatizeri iz Ljubljane ti žele, da ignoriraš gđu. Depru!