POSLE šest meseci snimanja pala je poslednja klapa prve sezone hit serije "Žigosani u reketu", koja se prikazuje na Top kanalu, četvrtkom i petkom, u 20.00. Na žurki organizovanoj tim povodom, producent Dragan Bjelogrlić saopštio je da će se snimati nastavak priče o dvojici nekada nerazdvojnih prijatelja, Srbinu i Hrvatu, bivšim igračima kluba Radnik sa Liona.

Kada ih je ratni vihor razdvojio, jedan je postao trener, a drugi se našao među najvećim imenima košarkaških menadžera u Evropi. Posle 25 godina udružuju snage kako bi obnovili prijateljstvo, ali i klub u kojem su proveli najbolje dane.

Pročitajte još: SAZNAJTE KAKO IZGLEDA SNIMANjE SERIJE "ŽIGOSANI U REKETU": Bjelina priča o ljubavi

Na proslavi povodom snimljene poslednje epizode prvog ciklusa, objavljeno je da će drama o ljubavi, prijateljstvu, časti, moralu i zaboravljenim vrednostima, krajem januara početi da se emituje i na TV Prva.

Pročitajte još: Miona Marković: Ja sam deo Peletovog čopora

Specijalna gošća na zabavi bila je Bisera Veletanlić, a veliku glumačku ekipu predvodili su Nebojša Dugalić, Filip Šovagović, Dubravka Mijatović, Aleksandar Radojičić, Srđan Žika Todorović, Miona Marković, Nataša Ninković, Luka Dragičević, Nenad Heraković, Dajana Čuljak, Milica Zarić, Draško Zidar, Milorad Kapor, Andrija Kuzmanović, Viktor Savić, Miloš Avramović i drugi.

Dubravka Mijatović

Nebojša Dugalić