DVE POZNATE SRPSKE GLUMICE KRIJU NEVEROVATNU PRIČU: Njihove majke su volele istog čoveka

Novosti online

19. 10. 2018. u 22:51

ДВЕ ПОЗНАТЕ СРПСКЕ ГЛУМИЦЕ КРИЈУ НЕВЕРОВАТНУ ПРИЧУ: Њихове мајке су волеле истог човека

Katarina Žutić, foto Tanjug, Anja Mandić foto N.Fifić

Roditelji obe glumice su se razveli, a onda su se Anjina mama Ognjanka Ognjanović i Kajin tata Miloš Žutić zavoleli i venčali.
Malo je poznato da su glumice Anja Mandić i Katarina Žutić zajedno odrastale. Život ih je spojio zbog ljubavi njihovih roditelja. Naime, roditelji obe glumice su se razveli, a onda su se Anjina mama Ognjanka Ognjanović i Kajin tata Miloš Žutić zavoleli i venčali.

Kada se to desilo, Kaja Žutić je imala 12, a Anja Mandić 11 godina.

- Bile smo slične, obe jedinice i obe nesrećne što nemamo sestru ili brata. Brzo smo se zavolele. Spavale smo jedna kod druge, zajedno letovale, nagovorile roditelje da se venčaju. Posle smo dobile brata - ispričala je Anja Mandić u jednom intervjuu.

Inače, majka Katarine Žutić, priznata glumica Svetlana Bojković, družila se sa Anjinom mamom, suprugom bivšeg muža, glumicom Ognjankom Ognjanović.

– Za mene je to normalno ali, nažalost, retka je to pojava kod nas. No, dobro, šta da radimo. Naravno da se družim sa Mišinom ženom, njen Đorđe je Kajin brat po ocu. I on je bio kod nas u Helsinkiju. U odličnim sam odnosima i sa Ognjankinom kćerkom Anastasijom Anjom Mandić, koja je takođe sjajna glumica, kao i sa Ivom, Mucijevom kćerkom, i njenom decom.

Podsećamo, Svetlana se prvi put udala za našeg poznatog glumca Miloša Žutića sa kojim ima ćerku Katarinu. Par se razveo nakon 18 godina braka, a glumica je drugi put stala pred oltar sa upravnikom Ateljea 212 Ljubomirom – Mucijem Draškićem. Sedam i po godina nakon njegove smrti započela je vezu sa sadašnjim suprugom, uglednim diplomatom Slavkom Kruljevićem (67).


(Srbija Danas.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije