DVE GODINE OD SMRTI LEGENDARNOG GLUMCA: Pomen Mandi na groblju i u kafani

M. N. M.

15. 06. 2018. u 08:15

ДВЕ ГОДИНЕ ОД СМРТИ ЛЕГЕНДАРНОГ ГЛУМЦА: Помен Манди на гробљу и у кафани

foto P.Mitić

Drugu godišnjicu smrti popularnog glumca Milorada Mandića Mande obeležiće u petak njegove kolege, porodica i prijatelji, dostojanstveno i bez pompe

DRUGU godišnjicu smrti popularnog glumca Milorada Mandića Mande obeležiće u petak njegove kolege, porodica i prijatelji, dostojanstveno i bez pompe. Baš kao i prošle godine, pozorišni radnici koji su se sa Mandom godinama posvećeno borili za njihov voljeni teatar "Boško Buha", okupiće se ne bi li svom saborcu pokazali da se borba nastavlja i posle njega, njemu u čast.

Glumci, reditelji i svi ostali koji su Mandića poznavali i voleli, delili sa njim scenu, ali i ciljeve i ideale, najpre će Mandi odati počast i položiti cveće na njegov grob.

Potom će se zajedno, opet samo u krugu Mandinih najbližih, okupiti u kafani "Bunar" koju je glumac najviše voleo, kod Milančeta, ugostitelja koji je vodi.

Milorad Mandić Manda preminuo je 15. juna 2016. godine u 56. godini, na sceni Ustanove kulture "Vuk" gde su u tom trenutku igrane predstave izmeštene iz zdanja "Buhe" - u čiju je obnovu Manda ulagao svu svoju energiju i žar. Za sobom je ostavio suprugu Anastasiju Anju Mandić, takođe glumicu, i četvoro dece. Sahranjen je u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

Nemanja

15.06.2018. 10:45

Nikada necemo zaboraviti naseg Mandu,kao i Glogija.Prerano su otisli.Pocivajte u miru.