SDSS POTVRDIO DOMINACIJU: Jedina politička opcija Srba u Hrvatskoj

Novosti online

16. 05. 2021. u 22:36

SDSS je potvrdio status jedine ozbiljne srpske političke organizacije u Republici Hrvatskoj. SDSS je pobedio u svim opstinama koje je do dan danas drzao i preuzeo je vlast i u nekoliko srpskih sredina u kojima su bili nezavisni kandidati.

СДСС ПОТВРДИО ДОМИНАЦИЈУ: Једина политичка опција Срба у Хрватској

Foto: SDSS

Pobeda je bila ubedljiva u Biskupiji, Erveniku, Dvoru, Krnjaku, Vrhovinama, Vrginmostu, Lapcu, Negoslavcima, Markusici, Šodolovcima, Jagodnjaku..

Dragana Jeckov potpredsednica SDSS je istakla “ Apsolutna dominacija SDSS-a na istoku kao i pobede u ostatku hrvatske dokaz su ispravne politike koju smo vodili. SDSS jedini ima snagu kao što sam to do sada bezbroj puta isticala da se izbori za prava Srba u hrvatskoj. Hvala svim građanima na podršci!

Potpredsednik Vlade Boris Milošević je istakao “Očekivali smo dobre rezultate, ali ovo je čak bolje od očekivanog. Ponosan sam na rezultate u Dalmaciji, Lici, Baniji i Kordinu i veoma smo zadovoljni rezultatima na istoku hrvatske. Drago mi ja da su ljudi prepoznali naš rad, kako bi pomogli svakom pripadniku srpske zajednice danas u hrvatskoj”

SDSS je dobio zamenika gradonačelnika u Vukovaru Srđana Kolara.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK: Karlos Alkaraz izbačen sa turnira u Madridu! Imitirao Nadala, pa morao da pakuje kofere, kao i Rafa (VIDEO)