IRENA VUJOVIĆ: Dragan Đilas ne može da shvati da je njegovo vreme prošlo

Novosti online

12. 05. 2021. u 20:40

ČLANICA predsedništva SNS Irena Vujović izjavila je danas da je širenje laži o sinu predsednika Srbije posredstvom Đilasovog portala i njegovo dovođenje u vezu sa određenim navijačkim grupama pokušaj diskreditacije i porodice i politike koju zastupa Aleksandar Vučić.

ИРЕНА ВУЈОВИЋ: Драган Ђилас не може да схвати да је његово време прошло

Foto N. Fifić

- Onaj ko ima mrvu časti, nije u stanju da brutalno napada i targetira bilo čije dete, i da mu crta metu na čelu. Poslednji izdanci prethodnog režima, očigledno nemaju ni tu trunku pristojnosti, pa ne prezaju od toga da izmišljenim aferama sina šefa države izlažu opasnosti. Ali, zar išta više, posebno kad upadnu u očaj, jer nemaju nikakav program niti ideju koju bi mogli da ponude građanima, pa umesto toga nude teške laži i klevete - rekla je Vujović.

Simptomatično je, primetila je Vujović, kako uvek kad Srbija ostvari neki uspeh, kad stižu pohvale iz Evrope iz sveta, kad Evropska komisija menja procenu rasta BDP-a Srbije na bolje, kad se najavljuju novi kapitalni projekti i građani iz regiona dolaze u Srbiju da se vakcinišu – baš nekako tada Đilas i njegove perjanice, u nedostatku argumenata za kritiku, povuku bestidan potez.

- Građanima je sve jasno, a jedino Dragan Đilas ne može da shvati da je njegovo vreme prošlo. On i njegova bezidejna politika su za narod Srbije samo ružna prošlost, koju na svu sreću nećemo morati ponovo da proživljavamo. I umesto da se dostojanstveno povuče, ili bar da ponudi konstruktivan predlog, on pada sve niže i dokazuje da je jedino sposoban za spletke. Građani Srbije su već pokazali da im takvi nisu potrebni i da takve nikada neće podržati - poručila je Vujović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

MEĐUNARODNI DAN PLANINA: Ključna uloga krovova sveta