DETALJ KOJI NIJE PRIKAZAN U SERIJI: Milošević se u noći kad je uhapšen javio medijima ovim rečima

Novosti online

31. 03. 2021. u 21:50

POKOJNI bivši predsednik SR Jugoslavije Slobodan Milošević dao je izjavu u petak 31. marta 2001. godine u kojoj je rekao da se ne plaši hapšenja.

ДЕТАЉ КОЈИ НИЈЕ ПРИКАЗАН У СЕРИЈИ: Милошевић се у ноћи кад је ухапшен јавио медијима овим речима

Slobodan Milošević

- Upravo pijem kafu sa mojim drugovima ovde i vrlo sam dobro. Gledam na sve ovo kao i svi građani Srbije. Ispred kuće su se okupili mnogobrojni građani, ne samo pristalice Socijalističke partije Srbije već mnogi kojima je na srcu naš narod i nacionalno dostojanstvo. Mi smo svi zajedno ponosni kada vidimo takvo raspoloženje - rekao je tada Milošević u telefonskoj izjavi radiju B92.

Upitan da li je uplašen zbog novonastale situacije, Milošević je odgovorio "Naravno da nisam".

Foto: Ariva "Novosti"/ Dokumentacija Borba

 

Podsetimo, Slobodan Milošević uhapšen je u noći između 31. marta i 1. aprila 2001. godine.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)