SLOBINA MARIJA MU JE BILA NAJVEĆA LJUBAV: Hadži Struja otkrio kako je jeo pasulj sa Miloševićem i ko mu je nadenuo čuveni nadimak

Novosti online

30. 03. 2021. u 13:48

JEDAN od najmoćnijih likova devedesetih, Mirin čovek i najbliži saradnik Slobodana Miloševića, Hadži Dragan Antić zvani Struja, za dobar deo Srbije i danas je misterija.

СЛОБИНА МАРИЈА МУ ЈЕ БИЛА НАЈВЕЋА ЉУБАВ: Хаџи Струја открио како је јео пасуљ са Милошевићем и ко му је наденуо чувени надимак

Foto: Printscreen

Voleo je Slobinu mezimicu Mariju Milošević i navodno ona mu je bila i ostala najveća ljubav. Pre dve godine, gostujući na jednoj od domaćih nacionalnih televizija, otkrio je svašta pa i to kako je dobio nadimak Struja, te i da se u to vreme čuo s Mirjanom Marković, Miloševićevom udovicom, koja je nedugo potom preminula u Moskvi. 

- Čujem se... Nisam se sad čuo ali...Ona i Marko žive svoj život tamo. Šta ćete... Oni su na poternici. Jedino Marija nije na poternici jer se odrekla Srba i Srbije i otišla da živi na Cetinju - rekao je čuveni Struja pre dve godine u jutarnjem programu TV Prva otkrivši da je taj nadimak dobio jer je sedamdesetih u novinama pratio energetiku.

Tada je na konstataciju da se pričalo i priča da je on posle petooktobarskih promena pobegao, tj da se sklonio na Kubu, Hadži Dragan Antić kazao: "Pa šta tu... Ja odlazim na Kubu zahvaljujući DOS-u. DOS mi je omogućio lagodan život na Kubi. Primorao me je da odem u toplije krajeve. Uživao sam na Kubi".

Istakao je tada i kako odlazi tamo kao građanin te da i dalje ima svoje puteve. "Imam i crne i bele puteve. Ja se ne plašim ničega. Uživam da imam crne puteve. To je adrenlin u mom životu", priča Antić. Tada je otkrio i da se povremeno viđa sa pojednim ljudima sa sadašnje političke scene na nekim sedeljkama i ističe: "Neka ljudi misle o meni šta god hoće. Nemam nameru da se branim. Posle 5. oktobra se svašta pisalo o meni ali ja nisam želeo time da se bavim. Ja sam isključivo radio za državu. Ja sam dobar Srbin", kaže on.

Tada je u studiju rekao i da sebe nikada nije doživljavao kao važnog čoveka u vreme vladavine Slobodana Miloševića.  "Nikad se nisam osećao kao neki važan čovek u državi. Meni je sve to bilo normalno. Normalno je bilo da ja jedem pasulj sa Miloševićem. Ali to je zato što je on bio normalan čovek", rekao je on i dodao da mu i danas nedostaje Milošević.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)