STOJAKOVIĆ O "AFERI MAURICIJUS": "Nadležni organi moraju da razreše ovo sa velikim zanimanjem - da se zna o čemu se radi!"

Novosti onlajn

17. 03. 2021. u 22:32

U VEČERAŠNjEM specijalnom izdanju Nacionalnog dnevnika na televiziji "Pink" govorilo se o aferi Mauricijus i ekskluzivnim saznanjima o Đilasovim računima na Mauricijusu i u Švajcarskoj, do kojih su došle "Večernje novosti".

СТОЈАКОВИЋ О АФЕРИ МАУРИЦИЈУС: Надлежни органи морају да разреше ово са великим занимањем - да се зна о чему се ради!

Foto: Printscreen

Gosti u studiju bili su ministar finansija Siniša Mali, Dušan Stojaković, urednik ekonomije "Večernjih novosti" i Željko Radovanović iz Uprave za sprečavanje pranja novca.

Foto: Printsreen/Pink

- Mislim da nadležni organi moraju to da razreše sa velikim zanimanjem, da se zna o čemu se radi. Neverovatno je da neko ko je obavljao neku funkciju i postoji sumnja da je ostvario neku dobit, da ne bude sankcionisan - rekao je Dušan Stojaković, urednik ekonomije "Večernjih novosti".

Siniša Mali je tokom emisije ocenio da je reč o velikom novcu i da ovo nisu jedini računi koji postoje.

Foto: Printsreen/Pink

- Reč je o velikom iznosu novcu, a postoji na desetine računa u preko 15 zemalja sveta. Ovakvu hobotnicu pravi samo neko ko hoće da nešto sakrije i reč je o ogromnom novcu koji je neko zaradio, oteo dok je bio na vlasti. U to vreme je novac iznesen i stajao je van domašaja naše zemlje - krekao je Mali.

Mali je pokazao i papire do kojih su došle "Večernje novosti", a koji potvrđuju koliko miliona evra Đilas ima na Mauricijusu.

Danima nas, kaže Mali, Đilas ubeđuje da nema račun na Mauricijusu, a sada se pokazalo da ih ima dva i to sa preko 5,7 miliona evra.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (11)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove