OGLASIO SE VUČIĆ IZ BAHREINA: Poseta Bahreinu otvara brojne mogućnosti za saradnju u cilju napretka i dobrobiti dveju zemalja (FOTO)

Novosti online

13. 03. 2021. u 11:08

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić se nalazi u zvaničnoj poseti kraljevini Bahrein. Njega je dočekao kralj Hamad bin Isa al Kalifa. Nakon svečanog dočeka i razgovora predsednika i kralja Vučić se oglasio na Instagram nalogu.

ОГЛАСИО СЕ ВУЧИЋ ИЗ БАХРЕИНА: Посета Бахреину отвара бројне могућности за сарадњу у циљу напретка и добробити двеју земаља (ФОТО)

Foto: Tanjug/Zoran Mirković

- Bahrein, iako je zemlja koja je geografski udaljena od Srbije, je zemlja koja je bliska našim srcima i koja je pružila nesebičnu i pravovremenu podršku onda kada je to nama bilo potrebno, poslavši značajne količine medicinske pomoći u januaru što nikada nećemo zaboraviti.

- Moja poseta Bahreinu je pokazatelj, nastavka negovanja prijateljskih veza i dobrih odnosa, ali i više od toga – ona otvara brojne mogućnosti za saradnju u cilju napretka i dobrobiti naših dveju zemalja i naših naroda. Posvećeni smo daljem produbljivanju političkih i ekonomskih veza između Srbije i Kraljevine Bahrein.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aleksandar Vučić (@avucic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (14)

NIKOLA JOKIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta su 142 NBA igrača uradila zbog njega