SRPSKI PONOS: Danilovićeva i Bušar u finalu VTA turnira u Lionu

Novosti online

06. 03. 2021. u 15:25

Srpska teniserka Olga Danilović i njena dubl Partnerka Eženi Bušar igrače u finalu turnira u Lionu, nakon što su savladale u polufinalu Makoto Ninomiju i Renatu Vorocavu 6:7(9), 6:2, 10:8.

СРПСКИ ПОНОС: Даниловићева и Бушар у финалу ВТА турнира у Лиону

FOTO: AP/Tanjug

Protivnice naše teniserke i Bušar bile su postavljene za druge nositeljke na turniru, a meč je trajao sat i 48 minuta.

Čak devet mini brejkova je viđeno u trećem, odlučujućem setu, a srpsko-kanadski par je iskoristio drugu meč loptu.

Ništa lakše neće biti ni u finalu gde će Danilović i Bušar igrati protiv prvih favorita takmičenja, Viktorije Kuzmove i Aranče Rus.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)