"NISAM HTEO DA VERUJEM U STVARI KOJE SU MI GOVORILI": Predsednik o prisluškivanju i saradnicima - Stefanović ima moje poverenje

Tanjug

14. 02. 2021. u 23:32

НИСАМ ХТЕО ДА ВЕРУЈЕМ У СТВАРИ КОЈЕ СУ МИ ГОВОРИЛИ: Председник о прислушкивању и сарадницима - Стефановић има моје поверење

Foto: Tanjug

NEBOJŠA Stefanović je uradio je mnogo važnih stvari i ima moje poverenje za sadašnji rad u Ministarstvu odbrane.

Ovo je rekao večeras za Pink predsednik Srbije Aleksandar Vučić i naveo da je manje pažnje pridavao upozorenju o prisluškivanju.

Upitan kako procenjuje rad policije u vreme madanata Nebojše Stefanovića, Vučić je rekao da je Stefanović pametan, vredan, mlad čovek.

- Da li je bilo grešaka, nema sumnje. Je l ima neko od nas koji nije grešio - naveo je Vučić.

Vučić u vezi sa aferom prisluškivanja rekao da se suviše bavio i zdravstvom i bolnicama i vakcinama i KiM, ekonomskim rastom i svim drugim stvarima, a manje pažnje pridavao na upozorenja ljudi.

- Nisam hteo da verujem u stvari koje su mi govorili - rekao je Vučić.

U emisiji su prikazani i snimci razgovora pripadnika kriminalnog klana Veljka Belivuka, a Vučić je prokomentarisao da veliki broj kriminalaca ne može da ulazi u Srbiju, ali da oni imaju u Srbiji podružnice jednako opake i njihove pripadnike ne možete da proterate kao državljane Srbije.

- Ako nemate dokaze, šta ćete da mu kažete "ne možeš da živiš u Srbiji" - naveo je Vučić i dodao da postoji spisak od 1.000 kriminalac koji ne mogu da uđu u Srbiju, ali da postoje hiljade i hiljade kriminalaca koji su naši državljani.

On je rekao da nadležni prate i snabdevače droge kako bi bili uhapšeni što pre, ali da su potrebni dokazi što, dodaje, nije jednostavno.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)

Srdjan

15.02.2021. 06:50

Po svemu sudeci, nase bezbedonosne sluzbe su vec duzi vremenski period pratile i sakupljale dokaze o ucescu Belivukove kriminalne grupe u prisluskivaju i pracenju predsednika drzave i clanova njegove porodice

Aleksandar

15.02.2021. 09:38

Stefanović je uvek bio odgovoran verujem daće istraga sve detaljno ispitati u vezi tog slučaja. Smatram da ministar Stefanović odgovorno vodi svoj resor za koji je zadužen.