PREDSEDNIK O PORUCI KOJU ŠALJE OPOZICIJA: Svako ko bude rekao bilo šta u odbranu Vučićeve dece, biće linčovan

Novosti online

14. 02. 2021. u 23:05

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić u emisiji Hit Tvit rekao je da je pioruka opozicije da će "svako ko bude rekao bilo šta u odbranu Vučićeve dece, biće linčovan".

ПРЕДСЕДНИК О ПОРУЦИ КОЈУ ШАЉЕ ОПОЗИЦИЈА: Свако ко буде рекао било шта у одбрану Вучићеве деце, биће линчован

Foto: Printscreen

- Kada sam ja sinoć objavio sliku sa sinom, Mara Stamenić je stavila lajk na tu sliku. A onda su krenuli da je linčuju, samo zbog toga što joj se sviđa fotografija. Njihova poruka je sledeća: Svako ko bude rekao bilo šta u odbranu Vučićeve dece, biće linčovan. Pogledajte na kakav način oni sprovode teror - rekao je predsednik, i podsetio da je "dizana frka" kada je puštano na zvučnicima "Đilase lopove", a niko mu tada decu nije napadao.

On je rekao da svako ima pravo da pogreši, i da ne postoji niko bezgrešan, misleći na fotografije njegovog sina Danila sa Vidojevićem.

- Ne postoji niko u Beogradu ko poznaje Danila i ko će vam reći da nije dobar čovek. I pošten i skroman. Za Milicu, koja me je odavno prevazišla u svemu, znam da kojim god poslom se bude bavila da će biti uspešna. A što se za ovog malog tiče, nadam se da će biti vredan i sposoban - rekao je predsednik.

Vučić je istakao da su napadi na njega samo izraz očajnih ljudi koji žele da se dokopaju vlasti, ali nemaju šta da ponude.

- Misle da će na silu da osvoje izbore, ali to neće moći tako. Ja nikada nisam bežao. Kada su opkolili Predsedništvo, i kada su kreštali ispred, ja sam im iznutra odgovarao. Ako hoće da skupljaju ljude na ulici, mi možemo uvek da skupimo više. To govori o svim frustracijama, nemoći i očaju zato što ne mogu ništa da ponude narodu - rekao je predsednik.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (2)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!