MINISTAR SELAKOVIĆ PORUČUJE: Ne odustajemo od članstva u EU

Tanjug

08. 02. 2021. u 19:27

PUNOPRAVNO članstvo Srbije u Evropskoj uniji je naše strateško opredeljenje i prioritet od kojeg nećemo odustati, rekao je večeras ministar spoljnih poslova Srbije Nikola Selaković posle sastanka sa ministrom inostranih i spoljnih poslova Slovačke Ivanom Korčokom.

МИНИСТАР СЕЛАКОВИЋ ПОРУЧУЈЕ: Не одустајемо од чланства у ЕУ

Foto Arhiva

Selaković je rekao da je Korčoku zahvalio i na principijelnoj podršci Slovačke po pitanju očuvanja našeg suvereniteta i teritorijalnog integriteta, odnosno po pitanju Kosova i Metohije.

"Zahvalni smo i cenimo podršku koju nam pružate", rekao je Selaković na konferenciji za novinare posle susreta sa slovačkim kolegom.

On je naglasio da Slovačka nikada nije blokirala Srbiju na evropskom putu i da smo uvek imali podršku Slovačke.

Izrazio je zadovoljstvo što Slovačka temu proširenja EU drži na visko pozicioniranom mestu i zalaže se za proširenje i tokom portugalskog predsedavanja Unijom.

Dvojica ministara su posle sastanka otišli u obilazak Hrama Svetog Save na Vračaru.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove