RADILI ZA SVOJ ĆAR I VAJDU: GO SNS u Šapcu o bivšoj lokalnoj vlasti u gradu na Savi

V. MITRIĆ

03. 02. 2021. u 15:16

GRADSKI odbor Srpske napredne stranke u Šapcu smatra da je samoproklamovana elita našeg grada u svom uličnom performansu još jednom potvrdila da su 20 godina radili samo u interesu ličnog bogaćenja, a ne za dobrobit svojih sugrađana.

РАДИЛИ ЗА СВОЈ ЋАР И ВАЈДУ: ГО СНС у Шапцу о бившој локалној власти у граду на Сави

Foto: A. D.

Za 20 godina nisu bili u stanju da izgrade jedan metar vodovodne i kanalizacione mreže u 42 šabačka sela -kažu iz GO SNS.- Dizali su višemilionske kredite za uređenje užeg centra grada, a u prigradskim naseljima i dalje postoje septičke jame. Dok su se gradovi manji od Šapca razvijali, naš grad je tavorio. Onemogućili su slobodu drugačijeg mišljenja, a svako ko bi im se suprotstavio bio je izložen najbrutalnijim napadima i diskreditovanju. Stav ove kvazielite, da su samo oni podobni za visoke položaje u gradu, Šapčane je skupo koštao.

U svojoj pohlepi, kako se dalje navodi, „ išli su toliko daleko da je njihov predvodnik postao jedini gradonačelnik u istoriji Srbije koji je osuđen za nenamensko trošenje pet miliona evra iz gradske kase“.

- Nažalost, taj slučaj je zastareo, te tako nije vratio dug društvu. Ova lažna elita koja se zaklinje u demokratiju, zloupotrebila je čak i mogućnost referendumskog izjašnjavanja. Samo je kod njih bilo moguće da jedva deset odsto odluči u ime svih. A da im je isključivo lično bogaćenje bilo prioritet govori i sadašnje nepoštovanje prema institucijama grada. Pošto im je kasa presušila, institucije grada nazivaju pogrdnim imenima - saopštavaju.

Odgovorni su, navodi se u saopštenju šabačkih naprednjaka, „ i za to što su u jednom trenutku grad, prigradska naselja i selo bili pretvoreni u deponiju“.

Radnici angažovani na odnošenju smeća u očima ovih modernih robovlasnika počinili su najveći greh: tražili su platu. I nisu je dobili! Zato su štrajkovali, a mnogi su i promenili radno mesto kako bi prehranili svoje porodice. Srpska napredna stranka zgrožena je što se bivša šabačka vlast naslađuje brojem preminulih od korone u našem gradu. Od posledica ove bolesti preminuli su milioni ljudi u svetu. To je pošast koja je u borbi ujedinila čovečanstvo. Moramo da primetimo da je krajnje zlobno i nadasve ljigavo pripisivanje zasluga za uspešnu borbu protiv ovog virusa tokom prvog talasa bivšem gradonačelniku Šapca – poručuju šabački naprednjaci.

-Samo zahvaljujući odluci predsednika Srbije Aleksandra Vučića da uvede vanredno stanje, izbegnuta je katastrofa -ističu u GO SNS u Šapcu. - Za to vreme, lider šabačke kvazielite, a sada čovek koji se prešaltao na rešavanje klimatskih promena, iskoristio je Kovid krizu bestidno se reklamirajući. Svi se sećamo kako je uz flašicu alkohola, sapuna i dve table vitamina delio i svoju sliku. Za prvih stotinu dana vlasti, Srpska napredna stranka sa svojim koalicionim partnerima, učinila je mnogo. Nismo dozvolili da nas uspori epidemiološka situacija. Uvek može i više i bolje i to naši sugrađani znaju. Zato su nam dali poverenje. Razumljiva je, stoga, ljubomora onih koji za dve decenije nisu učinili ništa, osim da u krugu svoje grupe uživaju u trošenju novca sugrađana – sapštavaju iz GO SNS.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (6)

KADA JE RAK PLUĆA IZLEČIV? Doktorka Đurđević dala odgoor na pitanje o strašnoj bolesti (VIDEO)