SNIMAK KOJI JE IZLUDEO HRVATE! Stojković tvrdi: Mi smo pružili poruku ljubavi, mira i pomirenja!

Novosti online

28. 01. 2021. u 21:58 >> 22:46

TEOLOG Miloš Stojković rekao je za ,,Novosti" da je u Knin išao kao učesnik humanitarne akcije i kao građanin Srbije, te da je prenosio samo poruku ljubavi, mira i pomirenja.

СНИМАК КОЈИ ЈЕ ИЗЛУДЕО ХРВАТЕ! Стојковић тврди: Ми смо пружили поруку љубави, мира и помирења!

Foto: Printskrin

- Mi nismo u Knin išli politički, već kao humanitarni radnici iz Srbije. Naša poruka je bila jasna. Mi nismo zvali gradonačelnika Knina. On je sam došao da se vidi sa nekim svojim prijateljima, koji nemaju veze sa nama. Mi smo se sa lepo fotografisali i preneli smo poruku ljubavi, mira i pomirenja, ali to očigledno nekom smeta - rekao nam je Stojković.

Stojković kaže da je išao u Knin da pokaže da i Srbi iz Srbije i najveća srpska svetinja manastir Hilandar misle o srpskom narodu u Hrvatskoj. 

- Nismo kazali to za šta nas optužuju. Kome smeta u Kninu ili Zagrebu to što smo mi sami došli, mimo politike? Mi nismo imali nameru da narušavamo državnost Republike Hrvatske, ali smo tu da pomažemo srpsko stanovništvo i da brinemo  - rekao nam je Stojković.

On je istakao da ako želimo iskreno pomirenje, treba da priznamo žrtve sa svih strana.

- Oni koji žele pomirenje, moraju da priznaju da je "Oluja" zločin. Za koga to nije zločin? Za mene jeste i biće dok sam živ - izjavio je Stojković.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (7)