U KAKVOM JE STANJU ČEDA JOVANOVIĆ: Novi detalji iz "Mišovića", posle teške borbe stigle dobre vesti

Novosti online

13. 01. 2021. u 10:54

У КАКВОМ ЈЕ СТАЊУ ЧЕДА ЈОВАНОВИЋ: Нови детаљи из Мишовића, после тешке борбе стигле добре вести

Čeda

LIDER Liberalno-demokratske partije Čedomir Jovanović konačno je prespavao noć bez bolova jer je terapija koju su mu lekari prepisali dala očekivane rezultate.

- Čeda je sada mnogo bolje. Bolovi su nestali, saturacija mu je odlična i on diše bez kiseoničke potpore. Utvrđeno je da u njegovom slučaju ne postoji ništa akutno. Urađena mu je magnetna rezonanca pluća, krvnih sudova i abdomena i sve druge neophodne pretrage i utvrđeno je da nema akutnih problema. Najvažnije je da je terapija dala željene rezultate i lekari mu predviđaju uspešan oporavak. Pošto nije pozitivan na virus korona, Čeda bi mogao uskoro da bude otpušten na kućno lečenje - ispričao je izvor iz Jovanovićevog okruženja.

Lider LDP već šest dana se nalazi na bolničkom lečenju u KBC „Dragiša Mišović“, a primljen je zbog jakih bolova u grudima i stomaku. Tada je postojala sumnja da je ponovo zaražen virusom korona, jer je i pre šest meseci sa sličnim simptomima primljen na Infektivnu kliniku u Beogradu. Jovanović je zbog zaraze virusom korona i srednje teške kliničke slike više od deset dana u julu bio na bolničkom lečenju.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)

buki

13.01.2021. 12:37

Ne podržavam većinu Čedinih političkih stavova, ali se zbog toga ništa manje nisam obradovala kada sam pročitala da mu je bolje i da oporavak postaje izvestan. Želim da ozdravi što pre i vrati se svojoj porodici zdrav i pun pozitivne energije, onakav kakvog ga oduvek znamo. Pozdrav i podrška.

izlazak sunca

15.01.2021. 10:20

U većini Čedinih stavova nisam istog mišljenja, ali podržavam život i želim što pre da se oporavi i da se vrati živ i zdrav najpre svojoj porodici, a onda i ostalim obavezama.