MARKO Vidojković, pisac i jedan od učesnika protesta u Beogradu, u novogodišnjim željama priziva novog američkog predsednika Džoa Bajdena da sruši predsednika Srbije Aleksanda Vučića.

Komentari (42)

Gojko

02.01.2021. 14:49

Bilo bi dobro da Vidojković napiše neku knjigu o toj ,,Vučićevoj diktaturi'' ,jer narod nije upoznat s njom i da pokuša da ga sruši na izborima ,a ako ne uspe nek ide kod tog Bajdena,gde policajci svakodnevno premlaćuju ili ubijaju crne građane SAD.Moj poznanik je otišao u NY nezadovoljan što nije žensko,pa je nedavno za 100.000 dolara promenio pol.Sretan mu put kod Bajdena,pasoš može svako dobiti za oko 40 evra.

Biljana

02.01.2021. 19:06

Ni Bajden nije vise sto je bio. Znamo da ste navikli da vam drugi pomazu da nasilno dodjete do vlasti, ali morate prihvatiti realnost da je to vreme proslo. Nego vi, gospodo iz opozicije: use i u svoje kljuse.

disident Dimitrijevic Boris

03.01.2021. 20:37

Mislim da ce Bajden da podrzava ovu nesrecu koja unistava Srbiju i narod drzi u ekonomskoj mizeriji , ne moze se ocekivati od onih sto su bombardovali zemlju da pomazu zemlju , jedostavno to se neuklapa . Tramp je podrzavao Vucica , da mu nije odobravao kredite ovaj bi odavno zavrsio karijeru.Ovaj rezim samo moze da smeni narod