VUČIĆ O KAMPANJI PROTIV NJEGA U HRVATSKIM MEDIJIMA: Ovo je organizovana akcija, jaka Srbija smeta mnogima!

Novosti online

15. 12. 2020. u 10:32

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić, odgovarajući na pitanja novinara nakon postavljanja kamena temeljca za izgradnju fabrike "Tojo tajers” u Inđiji, prokomentarisao je tekst Sonje Biserko i prljavu hajku koja se protiv Srbije i njega lično vodi u hrvatskim medijima.

ВУЧИЋ О КАМПАЊИ ПРОТИВ ЊЕГА У ХРВАТСКИМ МЕДИЈИМА: Ово је организована акција, јака Србија смета многима!

Foto: Printskrin

– Sam sam se iznenadio da u jednom danu izađu tri autorska teksta protiv Srbije i mene, bez ikakvog povoda jer se danima nisam pojavljivao, ništa nisam izjavljivao. Jasno je da je reč o organizovanoj akciji. Sva tri teksta su za ozbiljnu analizu, jer je reč o kritikama na račun politike koju vodimo u sferi zaštite interese našeg naroda u regionu. Jasno je da jaka Srbija smetnja mnogima… Naravno da ne možemo da stojimo po strani i da ne vodimo računa o zaštiti interesa naših sunarodnika gde god da žive… Zanimljivo je da u međunarodnoj zajednici ćute kad predstavnike srpskog naroda porede sa Hitlerom… Mi ćemo nastaviti da pomažemo našem narodu, bez namere da ugrozimo ničiji integritet i nećemo se plašiti da kažemo kad se sa nečim ne slažemo – rekao je Vučić i dodao:

– A što se tiče mržnje, moram da kažem šta god da uradimo, nekome to neće biti dobro, ali mi ćemo nastaviti da radimo.

Predsednik Vučić je prokomentarisao i izjavu vladike bihaćko-petrovačkog Sergija koji je rekao da "Vučičevo raspeće znači da nam ide dobro".

– Pročitao sam izjavu Vladike Sergija i zahvalan sam mu jer je to nešto najlepše što sam čuo…

(Objektiv)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (22)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!