OGLASIO SE SNS ŠABAC: Izborni proces uskoro će biti završen

A.D.

08. 10. 2020. u 14:23

GRADSKI odbor SNS saopštio je danas da je nakon jučerašnjeg podnošenja ostavki 10 članova Gradske izborne komisije u Šapcu, koji su predstavljali listu Nebojše Zelenovića, Metle, UDS - Prilike i Zelene stranke održana nova 68. sednica GIK-a, kojoj je prisustvovalo 11 od ukupno 21 člana.

ОГЛАСИО СЕ СНС ШАБАЦ: Изборни процес ускоро ће бити завршен

Arhiva

Sednicom koja je počela u sredu u 22 časa, a na koju su bili pozvani svi članovi i zamene iz stalnog sastava, pa i oni koji su u ostavci, predsedavao je najstariji pravnik od prisutnih Boris Tumenko.

Nakon višesatne diskusije o svim prigovorima jednoglasno je prihvaćen prigovor SNS-a da se poništi odluka GIK-a doneta 04. oktobra o raspuštanju biračkog odbora i ponavljanju glasanja na biračkom mestu Šipurske livade.

Takođe, jednoglasno su odbijeni svi ostali prigovori kojima se tražilo raspuštanje biračkih odbora i ponavljane izbora na biračkim mestima Ševarice, Dranovac i Šipurske livade.

Ovom sednicom je završeno odlučivanje po prigovorima koji su u nadležnosti GIK-a i ukoliko ne bude žalbi Upravnom sudu očekuje se da će u narednih dva do tri dana Gradska izborna komisija proglasiti rezultate i dodeliti mandate odbornicima.

Nakon toga se očekuje i upućivanje zahteva predsedniku skupštine grada Šapca za sazivanje konstitutivne sednice čime bi višemesečni izborni ciklus u Šapcu bio završen.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo