STIŽE OPTUŽNICA PROTIV TAČIJA I VESELjIJA? Opet "cure" tajni dosijei Specijalnog suda

Tanjug

22. 09. 2020. u 13:00

СТИЖЕ ОПТУЖНИЦА ПРОТИВ ТАЧИЈА И ВЕСЕЉИЈА? Опет цуре тајни досијеи Специјалног суда

Foto: EPA

ORGANIZACIJA veterana OVK saopštila je da je i danas neko dostavio nove dosijee za koje pretpostavljaju da su iz Specijalnog suda, a potpredsednik te organizacije Nasim Haradinaj kaže da su među dosijeima i predlozi optužnica protiv Hašima Tačija i Kadrija Veseljija.

Predsednik udruženja veterana OVK Hisni Gucati rekao je da se u pristiglim dokumentima pominju razna imena, za koja, kako kaže, nije ovlašćen da ih spominje, prenosi Gazeta ekspres.

Ipak, potpredsednik Nasim Haradinaj potvrdio je da se u dosijeima nalaze predlozi optužnica za bivše lidere takozvane OVK.

- To su predlozi optužnice za Hašima Tačija, Azema Silju, Jakupa Krasnićija, Redžepa Seljimija, Kadrija Veseljija. Takođe se pominje i Džavit Haljiti, ali i veliki broj mesta na (tzv.) Kosovu - rekao je Haradinaj.

On je dodao da je nepoznata osoba, koja je danas ponovo dostavila tajne dosijee ostavila poruku da će naredni put doneti i CD sa dokumentima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

Nema Pravde

22.09.2020. 15:42

Očigledno da se u režiji terorističke OVK i Hašgog suda, radi na sprečavanju da se zločinci kazne. Da je drugačije do sada bi bili uhapšeni ovi teroristički veterani koje finansira "demokratski" zapad i SAD dok ne priznaju ko im " nepoznati " dostavlja sudska dokumenta.