LAJČAK: Krajnji trenutak da se dijalog uspešno privede kraju

Tanjug

09. 09. 2020. u 21:07

SPECIJALNI predstavnik EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak izjavio je danas da je krajnje vreme da proces dijaloga Beograda i Prištine bude uspešno priveden kraju.

ЛАЈЧАК: Крајњи тренутак да се дијалог успешно приведе крају

Foto: Predsedništvo Srbije

"Danas je tačno 10 godina od kako je Generalna skupština UN prihvatila ponudu Evropske unije da posreduje u dijalogu Beograda i Prištine. Krajnje je vreme da on bude uspešno priveden kraju", napisao je Lajcak na Tviteru.

U Briselu je u ponedeljak, u okviru dijaloga pod okriljem EU, održana nova runda pregovora predsednika Srbije Aleksandra Vucica i premijera privremenih pristinskih institucija Avdulaha Hotija.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (3)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)