POVODOM PONAVLjANjA IZBORA OGLASIO SE GRADSKI ODBOR SNS: Skandal koji potresa Šabac ne prestaje

Novosti online

05. 09. 2020. u 15:43

ПОВОДОМ ПОНАВЉАЊА ИЗБОРА ОГЛАСИО СЕ ГРАДСКИ ОДБОР СНС: Скандал који потреса Шабац не престаје

Arhiva

GRADSKI odbor Srpske napredne stranke upozorava javnost na skandal neviđenih razmera za koji je u Šapcu odgovoran tandem Dušan Petrović i Nebojša Zelenović.

Njih dvojica, koji uprkos volji naroda žele da uzurpiraju vlast i ne biraju sredstva u toj nameri, od jutros vrše brutalnu opstrukciju izbornog procesa - saopštava SNS. Njihov cilj je upravo ono na šta Srpska napredna stranka upozorava već dva meseca, a to je da iako ih narod neće, oni traže način da ostanu na vlasti.

- Pošto su videli da ni kupovinom glasova ne mogu da dostignu razliku između njih i Srpske napredne stranke, pošto su videli da im u tome ne može pomoći čak ni pravilnik koji su doneli, a koji je u suprotnosti sa ustavom i zakonima Republike Srbije, odlučili su da brutalnim napadima i spletkama koje uključuju otvoreno laganje i neosnovanim prigovorima svojoj Gradskoj izbornoj komisiji pokušaju da obore izbore u Šapcu - piše u saopštenju SNS Šapca.

O tom scenariju, navodi se dalje, govori činjenica da već u 14 časova tvrde da izbori nisu regularni, što niko živi osim njih i njihovih saradnika ne potvrđuje. A o tome ko su oni i kakvim se metodama služe, čula je prethodnih dana cela Srbija u snimcima u kojima se dogovaraju o kupovini glasova i monstruoznom stavljanju leksilijuma u kafu članovima biračkih odbora iz Srpske napredne stranke.

- Dušan Petrović i Nebojša Zelenović pokušavaju da prekinu izborni proces, jer ne smeju da sačekaju brojanje glasova. Ako to dopuste, znaju da je upravo kraj brojanja glasova, kraj njihove dvodecenijske vladavine i konačni trijumf naroda na čelu sa Srpskom naprednom strankom - poručuje šabački odbor SNS.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Gloria

05.09.2020. 15:51

Zelenović i Petrović rade po instrukcijama one Slovenke iz EU, koja ih je otvoreno podržala - šta dalje ima da se priča, to je scenario koji predvidja sva moguća sredstva da se onemogući trijumf volje naroda!