TRAMP ČESTITAO VUČIĆU NA TVITERU: "To je bio hrabar i istorijski potez!" (VIDEO)

Novosti onlajn

04. 09. 2020. u 19:00

PREDSEDNIK Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp na svom Tviter profilu objavio je snimak potpisivanja sporazuma u Ovalnom kabinetu Bele kuće.

ТРАМП ЧЕСТИТАО ВУЧИЋУ НА ТВИТЕРУ: То је био храбар и историјски потез! (ВИДЕО)

Foto: Instagram/ buducnostsrbijeav

Na snimku je zabeleženo celo obraćanje predsednika Donalda Trampa u Ovalnom kabinetu. 

Takođe, predsednik Tramp je uputio čestitku srpskom predsedniku Aleksandru Vučiću, zbog odluke da preseli ambasadu Srbije u Jerusalim.

- To je hrabar i istorijski potez! - napisao je predsednik Amerike Donald Tramp.

Američki predsednik rekao je nakon potpisivanja sporazuma da je Srbija obećala da će preseliti svoju ambasadu iz Tel Aviva u Jerusalim, kako su preneli izraelski mediji. Više o tome pročitajte KLIKOM OVDE!

Podsetimo, u Ovalnom kabinetu Bele kuće delegacije Beograda i Prištine, a uz prisustvo američkog predsednika Donalda Trampa, potpisale su sporazum o normalizaciji ekonomske saradnje. 

Sve detalje razgovora u Vašingtonu pratite u blogu uživo KLIKOM OVDE!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (31)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!