IGRE BEZ GRANICA: Tradicionalna manifestacija na bazenima JP SC "Olimp-Zvezdara" u četvrtak

S. B. M.

03. 09. 2020. u 14:09

TRADICIONALNA manifestacija " Igre bez granica" biće održana na bazenima JP SC "Olimp-Zvezdara" u četvrtak, 3.9.2020. sa početkom u 10 sati.

ИГРЕ БЕЗ ГРАНИЦА: Традиционална манифестација на базенима ЈП СЦ Олимп-Звездара у четвртак

Novosti

Organizatori su Društvo za sport i rekreaciju invalida opštine Zvezdara i Sportski savez osoba sa invaliditetom Beograda.

Učesnici će imati priliku da se takmiče u interesantnim sportskim aktivnostima koje će biti realizovane na bazenu dok se u slučaju lošeg vremena planirane aktivnosti biti realizovane u sali Sportskog centra Olimp.

Ovogodišnjom manifestacijom "Igre bez granica" biće obeležen dupli jubilej, 10 godina postojanja DSRi Zvezdara i 50 godina SSOSI Beograda.

Ovaj sportski događaj biće održan u prilagođenim uslovima koje su u skladu sa svim merama koje su preporučene od strane Kriznog štaba Vlade Republike Srbije.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2000, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

RUSIJA HITNO ODREAGOVALA: Najnovija situacija vezana za Olimpijske igre Pariz 2024 izazvala reakciju Kremlja