OGLASIO SE GRENEL PRED SASTANAK U VAŠINGTONU: U četvrtak "na stolu" samo jedna tema, slažem se sa Vučićem

Tanjug

01. 09. 2020. u 21:14

SPECIJALNI savetnik američkog predsednika Ričard Grenel izjavio je večeras da će u četvrtak u Vašingtonu "na stolu" biti samo ekonomska pitanja, ali nije isključio mogućnost da se u nastavku u razgovorima otvore i druga pitanja.

ОГЛАСИО СЕ ГРЕНЕЛ ПРЕД САСТАНАК У ВАШИНГТОНУ: У четвртак на столу само једна тема, слажем се са Вучићем

Foto: AP

- U četvrtak na stolu će biti isključivo ekonomska pitanja, a slažem sa konstatacijom predsednika Vučića da niko ne zna o kojim pitanjima će se diskutovati u petak - rekao je Grenel u online razgovoru sa grupom novinara albanskih medija, Vašington posta i agencije Tanjug.

On je tako odgovorio na pitanje da li će jedna od tema predstojećeg sastanka delegacija Beograda i Prištine biti međusobno priznanje.

- To je jedan od problema sa kojima se stalno suočavamo - što javnost i političari gledaju samo jednostrano na ovaj proces - rekao je Grenel.

- Videćemo šta će se desiti u petak, šta će se desiti u ponedeljak - dodao je američki zvaničnik i istakao da je proces pitanje kreativnosti, a ne nauke.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (10)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije