POSTOJE dva kandidata za predsednika vlade, a ja sam jedan od njih, izjavila je danas aktuelna premijerka Ana Brnabić.

Luka

04.08.2020. 10:16

SNS+SPS je dokazano dobitna kombinacija. Dacic je uspeo da 18 zemalja povuce priznanje KiM i time se dokazao kao najbolji ministar spoljnjih poslova u novijoj istoriji. Vucicu, ne slusaj sta ti savetuju ono koji ti zele sve najgore, nista ne menjaj u timu koji pobedjuje!

Milomir

04.08.2020. 10:26

@Luka - Dacic i Slavica slobodno mogu da se pozovu da ostanu ministri sto se mene tice, ostatak SPS uz mozda jos neke izuzetke su mnogo korisniji kao posmatraci, blago receno.

seljak

04.08.2020. 10:33

У овом сазиву парламента, а због свега што нас чека у следећих неколико година, Србији је потребна влада националног јединства.Зато коалиција треба да буде саставњена од велике већине паламентарних странака.Дакле коалиција и СПС, и Шапић, и мањине...

maniks

04.08.2020. 11:39

Gospodjo Ana procitao sam vas intervju kompletan. Ono sto ste rekli za Sapica ne slazem se sa vama. Izjavili ste da Vucic ceni Sapica zbog borbenosti u cemu se slazem jer je Sapic patriota i pametan covek .Osam godina predsednik najvece opstine i veoma uspesan. Rekli ste da Sapic treba jos da radi i uci a sad pitam u kojoj ste vi vladi ucili i kao najbolji ministar postali predsednik vlade . Mislim da je jako dobro da Sapic udje u koaliciju sa SNS i bude u vladi.Siguran sam da ce vlada biti na dobitku.

Nikola

04.08.2020. 13:00

Ajde da se ne lozimo previse, bice najverovatnije vlada SNS, SPS i SPAS s tim sto ce najverovatnije i SPS i SPAS imati po jedno ministarsko mesto (mozda ce SPS dobiti jos jedno pa ce imati dva ali ne vise od toga).