NEDIMOVIĆ O SASTAVU VLADE: Selektor bira tim - mi igrači smo tu da trčimo

Tanjug

02. 08. 2020. u 10:33

НЕДИМОВИЋ О САСТАВУ ВЛАДЕ: Селектор бира тим - ми играчи смо ту да трчимо

Foto: N. Fifić

MINISTAR poljoprivrede Branislav Nedimović, odgovarajući na pitanje hoće li na toj funkciji ostati i u novoj Vladi Srbije, rekao je danas da je selektor tu da bira tim.

"Videćemo ko će biti ministar, ima vremena, selektor bira tim, mi igrači smo tu da trčimo", rekao je Nedimović za TV Prva

"Videćemo za mesec dana, da sačekamo. Mislim da je važno što smo poljoprivredu uspeli da u prethodnih nekoliko godina bolje pozicioniramo, jer Srbija je zemlja poljoprivrede", rekao je on.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (39)

Miroslav Stamenković

02.08.2020. 11:07

Apsoltuno se slažem ova Vlada će biti odgovorana kao što je i do sada bila podržavam nove mlade ljude koji će činiti tu Vladu Republike Srbije.

Slobodanka

02.08.2020. 11:12

Nema nikakve sumnje da će ministar Branislav Nedimović i dalje voditi ministrastvo poloprivrede jer je svoj posao odlično vodio.Ono što je prilikom izbora veoma važno da vlada funkciniše kao tim i zato treba pažljivo birati ministre, koji će svoj posao obavljati korektno i u interesu naroda.

Mihajilo

02.08.2020. 12:46

Nedimović je ministar koga poljoprivrednici poštuju, vole da ga vide u svojoj sredini i da sa njim razgovaraju. svakako mu je mesto u novoj vladi.

Maja

02.08.2020. 13:06

Posteno i pravim recima receno, i selektor je zasluzeno selektor a ostatak tima dokazuje da kako god budu rasporedjeni trce i grabe timski za isti cilj a to je pre svega dobrobit naseg naroda i zemlje.

Biljana

02.08.2020. 18:00

Pobednik ovih izbora je ubedljivo SNS, imaju većinu i mogli bi bez bilo koga da donose oluke ali pošto je Srbija demokratska zemlja predsednik Vučić želi da u parlamentarni život i buduću Vladu uključi i saradnike iz manjinskih i drugih političkih opcija koje su prešle cenzus da bi se izbegao automatizam u tim strukturama

Marko

02.08.2020. 21:20

Uvek se za zemlju bira najbolji "selektor", a "selektor bira najbolje "igrace". Verujem da ce Srbija imati najbolji "sastav" koji ce biti odlucan, istrajan, borben, samouveren...