NEĆEMO DOZVOLITI PONIŽENJA: Đurić sa Bocan-Harčenkom o problemima Srba na KiM

Tanjug

27. 07. 2020. u 16:49

Beograd je opredeljen za dijalog kao sredstvo za normalizaciju prilika u regionu i stvaranje uslova za ekonomski razvoj, ali nikome neće biti dozvoljeno da ponižava Srbiju i ispostavlja joj zahteve da zanemari elementarne državne i nacionalne interese, izjavio je danas direktor Kancelarija za KiM Marko Đurić.

НЕЋЕМО ДОЗВОЛИТИ ПОНИЖЕЊА: Ђурић са Боцан-Харченком о проблемима Срба на КиМ

Foto Tanjug

Đurić je to rekao na sastanku sa ambasadorom Rusije Aleksandrom Bocan-Harčenkom, koga je upoznao sa političko-bezbednosnom situacijom u pokrajini, problemima srpskog naroda i tokom dijaloga - kako na političkom tako i na ekspertskom nivou.

Prema Đurićevim rečima, bratske veze srpskog i ruskog naroda, kao i odnos suštinskog razumevanja i poverenja koji su izgradili predsednici Aleksandar Vučić i Vladimir Putin, nastaviće da budu temelj izvanrednih odnosa Rusije i Srbije.

Direktor Kancelarije za KiM izrazio je uverenje da će Srbija i nadalje imati podršku Rusije na međunarodnom planu kada je reč o KiM.

U ime Vlade Srbije i srpskog naroda, Đurić je još jednom ambasadoru Bocan Harčenku zahvalio zbog dragocene pomoći koju je Rusija obezbedila u borbi protiv pandemije ali i na podršci teritorijalnom integritetu i suverenitetu Srbije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)