OGLASILA SE ČEDINA ŽENA: Ovo je Jelenina strana priče o dešavanjima u Fizio centru

NovostiOnline/J.D.

20. 07. 2020. u 10:16

ОГЛАСИЛА СЕ ЧЕДИНА ЖЕНА: Ово је Јеленина страна приче о дешавањима у Физио центру

Foto: Instagram

JELENA Jovanović, supruga lidera LDP, koja je danas došla ispred Klinike “Fizio centar” rekla je da je njena firma isključivi zakupac tog prostora, i da je Fizio centar bio u podzakupu sa njom, kao i da mu je ugovor raskinut zbog neplaćanja obaveza.

- Oni su zloupotrebili to što sam bila u samoizolaciji, promenili brave i bespravno ušli u naš prostor - ističe Čedina supruga.

Takođe, Jelena je negirala napade koji su se navodno desili jutros i u subotu.

- Nije tačno da je Čedomir „napao” advokata- naglasila je Jelena Jovanović.

Sa druge strane, Žarko Ivković tvrdi da su Jovanovići u podzakupu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (9)

Marina

20.07.2020. 13:17

Auuu sta sve posedujete, to mi obicni smrtnici ne mozemo ni da zamislimo, silne firme, lokale, automobile, vucete plate sa desetak radnih mesta, milioni se slivaju na vase racune i to vam je malo. Kako onda objasniti da vasa deca, strine, tetke, tece, zena, komisija, svi poseduju sve to isto, sve sami pera i novca. ?? Ali ne brinite jer nas mozak zna samo za najosnovnije bice da imam bujnu mastu???

Mišo Peć

20.07.2020. 17:35

Ispitati imovinu Čedovu,gde je on to sve radio da bi danas imao svoje firme,štaje sa njegovom ulogom sa Šilerovom,umesto da se sve ispita i ako ima elemenata procesuira,on je umedjuvremenu dobio lično danodnoćno obezbedjenje države,gde to u svetu ima.

vuke

21.07.2020. 15:16

Nasmrkan za sve pare. Zivi od 2000. na racun ovog osiromasenog i opljackanog naroda. Posle 5.10.2000. Ceda je izjavljivao da je srednju skolu zavrsio tek sa 22 godine, zato sto su bili jako siromasni, pa nije mogao da se skoluje. Odakle mu posle sve ovo [ konji, kamioni, fabrike, lokali... ]. Nakro se, najeo, pa pobesneo.