RUŽNA SLIKA NA IZLETIŠTU: Zvezdarska šuma zatrpana smećem

J. D.

15. 07. 2020. u 10:54

RAZBACANO smeće po zelenim površinama, prepune kante iz kojih se prelivaju ostaci plastičnih ambalaža, kesa i papirnih omota, tužna je slika Zvezdarske šume.

РУЖНА СЛИКА НА ИЗЛЕТИШТУ: Звездарска шума затрпана смећем

Foto: V.N.

Iako su mnogi Beograđani u danima vikenda beg od vrućine našli upravo u ovoj zelenoj oazi, niko se nije setio da za sobom počisti. Nagomilano smeće su, u međuvremenu, psi razvukli svuda po izletištu i umesto u korpama otpaci su završili po zelenim površinama. Dodatan problem je i to što pojedini posetioci koji su u prolazu kroz Zvezdarsku šumu, umesto u gradski kontejner, kesu sa smećem odlože u malu šumsku korpu. Stalni posetioci ističu da je to redovna slika.

- Stalno srećem ljude koji su kolima u prolazu, stanu izbace smeće i nastave dalje - priča Kristina K. - Prijavljivali smo problem nadležnima, i apelovali da moraju da postave više kanti, jer je ovo veliko izletište.

Nadležni ističu da će izletište biti očišćeno u narednim danima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (1)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo