RUŽNA SLIKA NA IZLETIŠTU: Zvezdarska šuma zatrpana smećem

J. D.

15. 07. 2020. u 10:54

RAZBACANO smeće po zelenim površinama, prepune kante iz kojih se prelivaju ostaci plastičnih ambalaža, kesa i papirnih omota, tužna je slika Zvezdarske šume.

РУЖНА СЛИКА НА ИЗЛЕТИШТУ: Звездарска шума затрпана смећем

Foto: V.N.

Iako su mnogi Beograđani u danima vikenda beg od vrućine našli upravo u ovoj zelenoj oazi, niko se nije setio da za sobom počisti. Nagomilano smeće su, u međuvremenu, psi razvukli svuda po izletištu i umesto u korpama otpaci su završili po zelenim površinama. Dodatan problem je i to što pojedini posetioci koji su u prolazu kroz Zvezdarsku šumu, umesto u gradski kontejner, kesu sa smećem odlože u malu šumsku korpu. Stalni posetioci ističu da je to redovna slika.

- Stalno srećem ljude koji su kolima u prolazu, stanu izbace smeće i nastave dalje - priča Kristina K. - Prijavljivali smo problem nadležnima, i apelovali da moraju da postave više kanti, jer je ovo veliko izletište.

Nadležni ističu da će izletište biti očišćeno u narednim danima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

SZZS

15.07.2020. 11:01

A posle protestuju sti nam seku šume..u ovoj drzavi pistoji glup i blesav narod. Treca grupa , treba da napravi narodni parlament..da se odrzava na ulici, i da svaki covek moze da pridje, da svoj pedlog za resavanje problema i da ta skupstina glasa. Zasedanje svako veče dok se ovakvi problemi ne reše. Markonijeva skupština. Ovaj narod svakog dana sve glupsi i glupsi...zato novcane kazne pa da vidiš. 100 hiljada dinara za bacen papiric na ulici. a za drugo ne kaznjavas. Znace tada taj nesavestan da ne sne da ostavi kesu otpada iza sebe. Sve se rešava...