BOŠKO Obradović i Stanislavka Zajović organizovali su protest ispred Centralnog zatvora.

Mihajilo

13.07.2020. 19:45

Zar je moguće da neki političar brani huligane, one koji kamenicama zasipaju miliciju? Znam da je Obradović i sam sklon nasilju, ali ovo je ipak previše.

Goca

13.07.2020. 20:28

Sve neki "fini" ljudi se okupili da brane jos "finije". Samo su zaboravili da su ti "divni"protestanti razbijali grad, institucije i naneli ozbiljne povrede pripadnicima milicije! Iskreno se nadam da im zahtevi nece biti ispunjeni i da ce nasilnici biti kaznjeni po zakonu i zasluzi!

Ksenija Ilic

13.07.2020. 22:29

Samo ti spavaj Srbijo snom mrtvim.Bice kao u Jevandjelju igrase, pevase ,udavase se i zenise se a onda je stigao potop ali tad bese kasno.

Maja Maja

14.07.2020. 00:18

Vreme je da se urazumi Srpski narod,samo slogom i jedinstvom mozemo prebroditi sve nevolje ukljucujuci i ovu bitku sa virusom koja je trenutno centralni problem,ljudski zivoti nemaju cenu niti je bilo sta od njih bitnije,bice vremena za sve ostale politicke teme i probleme budimo odgovorni i stavimo akcenat na cuvanje zivota,kako sopstvenih tako i nasih najmilijih !

Mare 1

14.07.2020. 17:25

Čim je Obradović tu sumnjam da je protest žena u crnom! Možda manjina. Nejasno je da su ovakvi huligani i siledžije dovele žene u crninu a sada se traži puštanje svih?! Treba li da se nastavi rušenje, povređivanje, nemogućnost prolaska i sanitetskom vozilu? Ili možda neke od tih žena svoje propuste u vaspitanju potomaka koji su, opravdano, u zatvoru?!