SAVETNIK ministra Gorana Trivana, Srđan Stanković zadužen za saradnju sa civilnim društvom u Ministarstvu životne sredine, na društvenoj mreži Fejsbuk poziva na proteste i blokadu autoputa.

Komentari (10)

Ena

12.07.2020. 01:19

Kakav savetnik takav i ministar. Trivan nista nije uradio za zastitu zelenila u gradu, za zastitu reka, za ekologiju Srbije. Obojica treba da dobiju otkaz prvo zbog toga, a ovo o cemu pisete je necuveni skandal. Dakle, biti na drzavnim jaslama i raditi protiv Srbije je licemerno, ma pravi oportunisti.

Saša

12.07.2020. 14:12

To je samo zato sto je Vučić previše blag i oprasta im. Isto tako i gledamo kako se policija linčuje i ne reaguje pa jos ispade da su oni huligani, a huligani samo "demonstranti". Jadno

Joca

12.07.2020. 19:57

Zar ga još plaćamo da pomaže huliganima i nekim grupama iz inostranstva da prave haos u Srbiji i da se širi virus bez kontrole.Nemam reči za takvo k.... ponašanje.U nekim zemljama se to rešava na pravi način i to odmah...

Rade Bukarica

13.07.2020. 18:43

Ne mogu da verulem kakvi ganstera ,siledjija i maloumnika ima u pojedinim partijama, kao i politicara koji podrzavaju nasilje i rusenje svoje rodjene zemlje. DRAGI ZEMLJACI VI STE PREVRSILI SVAKU MERU I POGRESNO STE SVATILI STA JE DEMOKRATIJA I SLOBODA PROTESTA. Necemo na izbore jer smo izgubili krebilitet kod naroda ,pa sta hocete da dodjete na kozne fotelje ruseci svoje institucije.Sram vas bilo to je najzlobnije sto vi radite.