"SVE ŠTO RADIMO, RADIMO ZBOG GRAĐANA" Mali: Izuzetna mi je čast što sam predložen za prvog potpredsednika Vlade i za ministra finansija

Novosti online

30. 04. 2024. u 13:09

IZUZETNA mi je čast što sam predložen za prvog potpredsednika Vlade i za ministra finansija i u novoj Vladi Srbije, saopštio je Siniša Mali.

СВЕ ШТО РАДИМО, РАДИМО ЗБОГ ГРАЂАНА Мали: Изузетна ми је част што сам предложен за првог потпредседника Владе и за министра финансија

Foto: Instagram/ mali_sinisa

- Do sada smo zajedno postigli mnoge uspehe, ali svesni smo da su pred nama još veći izazovi i obaveze. Naša ekonomija dobro stoji, uspeli smo da sačuvamo makroekonomsku stabilnost i, uprkos svetskoj ekonomskoj krizi, nastavljamo da sprovodimo sve planirane projekte. Nastavljamo da se odlučno i predano suočavamo sa izazovima koji nas čekaju, kako bismo osigurali bolju budućnost za sve građane naše zemlje - objavio je Mali na svom Instagram nalogu.

 

- A sve što radimo, radimo zbog građana. Naš zadatak, kao predstavnika vlasti, je da ih slušamo, budemo im na usluzi, vodimo računa o njihovim interesima i društvenim potrebama i naporno radimo na razvoju cele zemlje. Naša je dužnost i obaveza da sarađujemo sa građanima i vredno radeći svakog dana, njihov život činimo sve kvalitetnijim i boljim. Nastavljamo da se borimo za prosperitet i stabilnost naše zemlje, a naš prioritet je da građani žive bolje danas zarad boljeg sutra!

BONUS VIDEO: MALI: Nikada se u Srbiji nije više ulagalo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove