VUČIĆ SE OGLASIO IZ PILOTSKE KABINE: Posle 33 godine, letimo za Mostar – grad istorije i pesnika, mesto ukrštanja različitih kutlura (VIDEO)

Novosti onlajn

15. 04. 2024. u 16:51

ER SRBIJA od danas je uspostavila direktnu avio-liniju između Beograda i Mostara, a na prvom letu na ovoj liniji bio je i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

ВУЧИЋ СЕ ОГЛАСИО ИЗ ПИЛОТСКЕ КАБИНЕ: После 33 године, летимо за Мостар – град историје и песника, место укрштања различитих кутлура (ВИДЕО)

Foto: Instagram printskrin/buducnostsrbijeav

Predsednik Vučić oglasio se na svom zvaničnom Instagram profilu snimkom zabeleženim u pilotskoj kabini. 

"Posle 33 godine, letimo za Mostar – grad istorije i pesnika, mesto ukrštanja različitih kutlura i tradicija", napisano je u opisu snimka. 

- Evo me u kabini pilota Slaviše i Mladena koji nas maestralno dovoze do Mostara. Prvi put posle 33 godine sa našim nacionalnim avio-prevoznikom Er Srbijom. Beskrajno im hvala i beskrajno hvala svima koji su danas sa nama na letu. Odlično je da unapređujemo odnose sa partnerskim zemljama, i važno za naš narod u Hercegovini. Važno i za dalji ekonomski napredak Srbije. Mi ćemo pored ovih uobičajenih stvari pokušati da se dogovimo sa mostarskim vlastima da obnovimo i grobno mesto i spomenik Aleksi Šantiću. Malo takvih veličina kao što je veliki srpski pesnik mi danas imamo - navodi predsednik u snimku. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima