"DANAS JE PONOSNO BITI SRBIN U PARIZU" Vučić poslao snažnu poruku uoči sastanka sa Makronom - "Imam veliku tremu i odgovornost" (VIDEO)

Ђорђе Грмуша
Đorđe Grmuša

08. 04. 2024. u 11:06

PREDSEDNIK Republike Srbije Aleksandar Vučić boravi u Parizu, gde će se sastati sa predsednikom Francuske Emanuelom Makronom.

ДАНАС ЈЕ ПОНОСНО БИТИ СРБИН У ПАРИЗУ Вучић послао снажну поруку уочи састанка са Макроном - Имам велику трему и одговорност (ВИДЕО)

Foto: Instagram printskrin/buducnostsrbijeav

- Divno je danas biti u Parizu i doček koji su nam priredili francuski domaćini i predsednik Makron je nešto zbog čega je ponosno biti Srbin u glavom gradu Francuske. Srećan sam što sam predstavljao našu zemlju. Pripremam se za sve sastanke koje ćemo imati ovde ali i u Senatu i Jelisejskoj palati. Imam veliku tremu i ogromnu odgovornost, ali znam kada se borite za svoju zemlju da onda rezultat ne može da izostane. Verujem u velike stvari koje možemo danas da uradimo ovde u Parizu i hvala narodu što je verovao i bio uz svoje rukovodstvo i kao što rekoh, uprkos svim teškoćama, pobedićemo i sačuvaćemo Srbiju u teškim vremenima. Za ceo svet ta teška vremena tek dolaze, za nas neće biti laka, ali zajedno i ujedinjeni možemo sve - poručio je Vučić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave