BRNABIĆ ODGOVORILA ROTU: Ovako izgleda kad vas pristrasnost zaslepi - Sramota!

Novosti online

18. 02. 2024. u 14:24 >> 14:43

PREDSEDNICA Vlade Srbije Ana Brnabić, ocenila je kao pristrasnu objavu predsednika Odbora za spoljne poslove nemačkog Bundestaga Majkla Rota, koji je na društvenoj mreži Iks napisao da Srbija sve više liči na autoritarni režim.

БРНАБИЋ ОДГОВОРИЛА РОТУ: Овако изгледа кад вас пристрасност заслепи - Срамота!

FOTO TANJUG/MARKO ĐOKOVIĆ

- Ovako to izgleda kada vas pristrasnost zaslepi. Rot je nekada je bio jedan od onih političara koji bi udvostručili, ili čak utrostručili, proveravali informacije pre nego što ih objave. Zatim njegova pristrasnost prema Srbiji i Vučiću postla je toliko snažna i očigledno da je počeo da veruje u sve što odgovara njegovom pogledu na stvarnost. Otuda i tvit ispod koji predstavlja školski primer lažnih vesti i kampanje dezinformacija. Sramota, naglasila je Brnabić.

Podsetila je da kada je otkriven spomenik Aljbinu Kurtiju u Podujevu, on se nije  zapitao da li se to dešava u nekoj drugoj demokratiji.

- To nije bio znak diktature ili jednostavnog nedostatka elementarne pristojnosti? Ne. Zato što su to uradili ljudi koje podržava. Takva očigledna pristrasnost ne samo da vas zaslepljuje, već vas diskredituje, kazala je Brnabićeva.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)