LICEMERJE NA DELU - SVE "ZA NAŠE DOBRO" Viola preti ukidanjem fondova EU

Novosti onlajn

08. 02. 2024. u 10:42

POSLANICI Evropskog parlamenta će u Strazburu glasati o rezoluciji o lokalnim i parlamentarnim izborima u Srbiji, a kojom se traži i međunarodna istraga oko glasanja. Za usvajanje rezolucije protiv Srbije lobirala je srpska opozicija čiji su predstavnici Marinika Tepić, Pavle Grbović, Radomir Lazović i Nebojša Zelenović u Briselu. Njima je domaćin, između ostalih, specijalna izvestiteljka EP za Kosovo Viola fon Kramon iz poslaničke grupe Zeleni.

ЛИЦЕМЕРЈЕ НА ДЕЛУ - СВЕ ЗА НАШЕ ДОБРО Виола прети укидањем фондова ЕУ

Foto: Printskrin

Na panelu organizovanom u okviru Evropskog parlamenta govorili su predstavnici opozicije okupljene oko Dragana Đilasa - Marinika Tepić, Nebojša Zelenović, Pavle Grbović. Svi oni pričali su i iznosili laži o predsedniku Vučiću, a niko ni u jednom momentu izvestiteljku za Kosovo nije upitao o onome što je njena nadležnost i o čemu treba da izvesti Evropski parlament - o najteže narušenim pravima Srba na Kosovu i Metohiji. 

- Ovim ljudima je stalo do principa i demokratije - zasula je komplimentima Viola svoje uzdanice iz dela srpske opozicije. 

Prilikom svog izlaganja, Fon Kramonova je još jednom pokazala svoje licemerje i veliku ljubav prema našoj zemlji - preteći ukidanjem pristupnih fondova Evropske unije građanima Srbije. 

- Ako mislimo na obustavu evropskih fondova, to je poslednja mogućnost za kraj. Moramo da pokažemo Vučiću i vladajućoj stranci da sve ovo nije prihvatljivo. Naši fondovi su vezani za uslove za vladavinu prava. Moramo da imamo istragu, i nadamo se da sa tim instrumentom možemo da proverimo da se novac troši na pravi način - rekla je Kramonova, ističući da poreski obveznici EU moraju znati kako se u Srbiji troši njihov novac. 

- Sve je ovo u "interesu građana u Srbiji" - dodala je Kramonova licemerno na kraju. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (27)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)