VUČIĆ NA PITANJE "NOVOSTI": Svečlja može samo da sanja srpsku ambasadu u Prištini

Novosti online

26. 01. 2024. u 12:10

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić je, tokom obilaska radova na renoviranju Opšte bolnice Vranje, za "Novosti" ukratko prokomentarisao ultimatum za Srbe u Leposaviću i Svečljine izjave.

ВУЧИЋ НА ПИТАЊЕ НОВОСТИ: Свечља може само да сања српску амбасаду у Приштини

Foto Tanjug/AP

- Što se Svečlje tiče može da sanja srpsku ambasadu u Prištini. To su ružni snovi, noćne more. Svečlji mogu da kažem da je KiM u skladu sa poveljom UN rezolucijom 1244 i ustavom naše zemlje deo teritorije Republike Srbije, tako je bilo, tako će i biti. Ta siledžijska politika uz podršku onih čiju ne sme da ima, naš narod je trpeo i gore dahije ali ne doveka. Što se nas tiče, bićemo uvek uz svoj narod, da pomažemo koliko možemo, da damo sve od sebe da sačuvamo mir od takvih neodgovornih tipova kakav je Aljbin Kurti i njegove sluge u Vladi. Vraćam se za Beograd i pratiću dešavanja, pazite za šatore gde se skupljaju potpisi za smenu onih koji su dobili 3 odsto glasova. Toliko o kako sami kažu "najdemokratskijoj državi na svetu", kod njih je sve pod znacima navoda - rekao je Vučić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

OVO NIJE LETOVALIŠTE NEGO RAJ NA ZEMLJI! Odlično je za porodicu, a za decu je smeštaj gratis