EXPO ĆE DONETI KVANTNI SKOK SRBIJI: Mali o značaju najveće svetske manifestacije u 2027.

Novosti online

07. 01. 2024. u 22:19

MINISTAR finansija u Vladi Srbije, Siniša Mali, govoreći u emisiji Hit Tvit na TV Pink, govorio je i o značaju EXPO-a za Srbiju.

EXPO ЋЕ ДОНЕТИ КВАНТНИ СКОК СРБИЈИ: Мали о значају највеће светске манифестације у 2027.

Ekspo 2027

- Prvog decembra 2026. imamo obavezu da predamo ključeve učesnicima EXPO-a. Ja pozivam građane Srbije, kada prolaze obilaznicom, da pogledaju - radovi već teku. Mi smo domaćini najveće svetske manifestacije 2027. Pobedili smo najveće svetske zemlje, ono što je Vučićeva želja je da mi pod kišobranom EXPO-a 2027. godine napravimo jedan kvantni skok kada je u pitanju ekonomija, turizam, infrastruktura.

Zatim je prikazano kako će izgledati jedan od najlepših stadiona u Evropi, novi nacionalni stadion u Beogradu:

Mali je rekao da je EXPO šansa da dalje nastavimo naš rast i naš razvoj. Dodaje da će se u narednim godinama raditi sa svim zemljama sveta, imaćemo dodaje, priliku da unapredimo trgovinu i Srbiju uopšte.

- Hajmo svi samo da zamislimo kakva će Srbija biti ako sve ovo uspemo da završimo i uradimo do 2027. godine - rekao je Mali.

BONUS VIDEO - ŠOJGU IZNEO PODATKE O KONTRAOFANZIVI Ukrajina izgubila 125.000 vojnika i 16.000 komada vojne tehnike

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (8)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)