VJT JAGODINA: Bez krivičnih prijava zbog izbora u Jagodini, Paraćinu i Despotovcu

Tanjug

23. 12. 2023. u 12:32

POVODOM izbora za poslanike Narodne skupštine Srbije i izbora za odbornike skupština opština, koji su održani u nedelju 17. decembra 2023. godine, Više javno tužilaštvo u Jagodini je saopštilo da na području njegove nadležnosti, kao i područnih Osnovnih javnih tužilaštava u Jagodini, Paraćinu i Despotovcu, nije podneta nijedna krivična prijava.

ВЈТ ЈАГОДИНА: Без кривичних пријава због избора у Јагодини, Параћину и Деспотовцу

Foto N. Fifić

U saopštenju je navedeno da prijave nisu podnete zbog nekog od krivičnih dela protiv izbornih prava iz glave 15. Krivičnog zakonika Srbije, niti je bilo drugih prijava zbog bilo kakvih neregularnosti u vezi sa izbornim procesom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024