ŠEF MISIJE ODHIR: Izborni proces ide glatko

Novosti online

17. 12. 2023. u 12:08

ŠEF Misije Kancelarije za ljudska prava i demokratske institucije (ODIHR) Albert Jonson izjavio je da je do sada posetio dva biračka mesta i da će u toku dana posetiti još jedno u Beogradu i preneo prvi utisak da proces ide glatko i da je dobar odziv, ali da će konačni nalazi biti izneti sutra na konferenciji za novinare.

ШЕФ МИСИЈЕ ОДХИР: Изборни процес иде глатко

Foto: Tanjug

Misija ODIHR je ovde duže od mesec dana u vidu 30 dugoročnih posmatrača, dok je u Beogradu, kao srž tog tima 11 ljudi, rekao je Jonson medijima, pošto je posetio biračko mesto 26 u opštini Vračar.

Sutra ćemo izneti svoje analize i zaključke i onda se konačni izveštaj može očekivati u naredna dva ili tri meseca, kao i preporuke za izborni proces, objasnio je šef Misije ODIHR.

Jonson je rekao da skoro 350 međunarodnih posmatrača prati izbore, dodajući da su, uz misiju ODIHR, tu još 200 kratkoročnih posmatrača iz Parlamentrane skupštine Saveta Evrope, OEBS i Evropskog parlamenta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA NOVOSTI: Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice

ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA "NOVOSTI": Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice

NEMA pravog ljubitelja tenisa koji bi mogao da nabraja velikane "belog sporta", a da zaboravi na "rumunskog lakrdijaša" Ilijea Nastasea, originalnog "lošeg momka" tenisa. Nekada prvi igrač planete u ekskluzivnom razgovoru za "Novosti" govorio je o dokumentarnom filmu snimljenom o njemu, srpskom narodu, šljivovici, a neizbežna tema bio je najbolji teniser svih vremena - Novak Đoković.

22. 05. 2024. u 20:00 >> 20:57

Komentari (0)

LETOVANJE U HURGADI: Ovo su cene i povoljnosti za tu destinaciju (FOTO)