GOJKOVIĆ U BEOČINU: Pred nama su važne odluke od kojih zavisi budućnost

Novosti online

10. 12. 2023. u 12:40

ČLANICA Predsedništva Srpske napredne stranke Maja Gojković razgovarala je danas sa ženama u Beočinu i tom prilikom istakla da su pred nama važne odluke, od kojih zavisi budućnost naših porodica i čitave države i pozvala žene da podrže listu ”Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane”.

ГОЈКОВИЋ У БЕОЧИНУ: Пред нама су важне одлуке од којих зависи будућност

Foto: SNS

- Zadovoljstvo mi je što sam imala priliku da razgovaram sa ženama Beočina i okolnih mesta, onima koje žive na selu, kao i sa ženama članicama više udruženja koje su posvećene očuvanju našeg nasleđa i tradicije i da saslušam šta one misle da bi trebalo da se uradi u budućnosti i ovde u Beočinu i u Srbiji, jer od toga zavisi naš svakodnevni život - rekla je Gojković. 

Gojković je naglasila da je u ženama snaga ovog društva, kao i da žene smatraju da Srbija ide u dobrom pravcu i da o tome svedoče novi putevi, fabrike i nova radna mesta, obnovljene bolnice, škole i domovi kulture, kao i sve veća briga o zdravlju žena i finansijska podrška porodicama.

- Snaga je u vama, u svim vrednim i marljivim ženama, i bez vas nema razvoja društva i države. Vi ste snaga i Beočina, i Vojvodine i Srbije i od vas zavisi kako će Srbija da izgleda nakon 17. decembra i zato je važna vaša podrška listi Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane - poručila je Gojković. 

Ona je pozvala žene da izađu na predstojeće izbore 17. decembra, koji su od suštinske važnosti za budućnost i svoju odluku donesu na osnovu ostvarenih rezultata. 

- Izađite na izbore i sagledajte rezultate, šta smo sve uradili i za Beočin i Pokrajinu i našu Srbiju, kao i planove koje imamo u narednom periodu - rekla je Gojković. 

Gojković je ukazala da je i na čelu Beočina žena koja je za kratko vreme uvela mnoge dobre mere, kao što su besplatni udžbenici, vrtići, prevoz za decu, što je od velikog značaja za žene i njihove porodice i naglasila da je u skladu sa politikom obnove ustanova kulture širom Srbije i u Beočinu renoviran dom kulture, koji je izuzetno značajan za čitavu opštinu i njene građane, kao i da su nakon oluje urgentno sanirana oštećenja. 

Predsednica opštine Beočin Biljana Janković je zahvalila Gojković na iskrenoj podršci i istakla da je, kao neko ko je gotovo deceniju predano radio na razvoju udruženja žena “Brazilijanski biseri”, imala priliku da spozna svu lepotu, snagu i značaj ženske podrške, ali i izazove i probleme sa kojima se mogu suočiti žene, posebno one koje žive na selu.  

- Zato danas nastojim da donosim odluke koje će podržati žene i njihova udruženja i promovisati njihov trud i rad - rekla je Janković i dodala da ”smo na dobrom putu i da nikada ne treba da odustanemo da se borimo za sebe, jedna za drugu i bolje društvo u celini”. 

Gojković je razgovarala sa ženama više udruženja koje se bave očuvanjem kulturnog nasleđa i unapređenjem turističke i gastronomske ponude opštine Beočin, kao što su  Uruženja ”Brazilijanski biseri”, "Gorska ruža", "Fruškorski cvet", slovačko udruženje žena ”Vredne pčelice” i "Veliko srce".

BONUS VIDEO: KAKO JE OPOZICIJA SASTANČILA SA STRANIM AMBASADAMA: Šta su im obećali zauzvrat?

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)