DEJAN TOMAŠEVIĆ U VRANJU: Verujem u vas predsedniče Aleksandre i hvala za trud i ulaganje koje ste uložili u našu zemlju (VIDEO)

Novosti online

08. 12. 2023. u 18:24

NA predizbornom skupu liste "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" u Vranju obratio se proslavljeni košarkaš Dejan Tomašević koji je poslao snažnu poruku građanima Srbije za predstojeće izbore koji će biti održani 17. decembra.

ДЕЈАН ТОМАШЕВИЋ У ВРАЊУ: Верујем у вас председниче Александре и хвала за труд и улагање које сте уложили у нашу земљу (ВИДЕО)

Foto M. S.

- Obraćam vam se iskrenim i punim srcem, hvala za sav trud i ulaganje koje ste uložili u našu zemlju.

- Verujem u vas predsedniče Aleksandre i u svakog člana našeg tima. I u tebe Željko verujem, kao što verujem u sve naše sportiste, poput Nikole Jokića, koji su pružili podršku našoj listi. Smatram da smo na pravom putu postizanju visokih standarda života i blagostanja. Sport nas ujedinjuje, promoviše zdrav način života. Kao neko ko je profesionalno igrao košarku, uveren sam da sport gradi jače veze između nas i snaži nacionalni identitet.

- Zato svi 17. decembra olovku u ruke i podržimo listu Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane. ALi nije košarka jedini sport koji volim da igram, volim i kolo. Neka 17. decembra zaigramo kolo jer smatram da ćemo ostvariti ubedljivu pobedu.

- Uveren sma da će se nastaviti trend izgradnje sportskih objekata i u ostalim dleovima naše zemlje. Naša otadžbina će biti ponosna na naše sportske junake. Verujem u vas narode. Srbija ne sme da stane. Živela Srbija.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (67)

AMERI U ŠOKU: Srpski monah im otkrio kako je Darko Miličić uspeo, a on - zašto se odrekao košarke, kupio 10.000 riba i nokautirao konja