KANDIDATI sa liste "ALEKSANDAR VUČIĆ - Srbija ne sme da stane" Miloš Vučević i Ljubica Vraneš razgovarali su i družili se sa građanima Savskog venca i još jednom naglasili važnost predstojećih izbora, uz podsećanje da oni nisu puka statistika ili matematika, već se na njima odlučuje o budućnosti Srbije.

Stanko

01.12.2023. 17:58

Vaša rečenica o tome da su izbori odlučujući za opstanak i budućnost našeg naroda me je duboko dotakla. Upravo iz tog razloga, 17. decembra ću dati svoj glas listi "ALEKSANDAR VUČIĆ - Srbija ne sme da stane". Verujem da je to najbolji put ka slobodnoj i nezavisnoj Srbiji.

Staniša

01.12.2023. 18:02

Hvala što se zalažete za nezavisnost Srbije i što ste spremni da se borite protiv bilo kakvog uticaja drugih političkih centara. To pokazuje hrabrost i integritet koji su nam neophodni u vođenju naše zemlje ka prosperitetu.

Srpko

01.12.2023. 18:03

Pohvaljujem vaše zalaganje za infrastrukturni napredak, jer znam koliko je to važno za razvoj naše zemlje. Imati moderne puteve, železnice i druge infrastrukturne objekte omogućava nam da budemo konkurentni i privučemo investicije.

Slavoljub

01.12.2023. 18:06

Srbija ima bogatu istoriju, tradiciju i kulturu, ali to nije sve što je čini velikom. Potrebni su nam lideri poput Aleksandra Vučića koji će se fokusirati na ekonomski razvoj, infrastrukturni napredak i izgradnju bolje Srbije za sve građane.

Stracimir

01.12.2023. 18:06

Hrabrost je biti samostalan i samouveren kao država. Podrškom listi "ALEKSANDAR VUČIĆ - Srbija ne sme da stane" iskazujemo svoju želju da Srbija bude slobodna, nezavisna i da sama donosi odluke o svojoj budućnosti.