GOJKOVIĆ U KISAČU: Žene podržavaju politiku daljeg napretka i razvoja

Novosti online

25. 11. 2023. u 18:28

ČLANICA Predsedništva Srpske napredne stranke Maja Gojković razgovarala je danas sa ženama u Kisaču i tom prilikom poručila da žene podržavaju politiku Srpske napredne stranke i liste „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“, a to je politika koja garantuje ekonomsku stabilnost, dalji napredak i razvoj zemlje.

ГОЈКОВИЋ У КИСАЧУ: Жене подржавају политику даљег напретка и развоја

Foto Novosti

-Sve ovde prisutne žene sa kojima sam razgovarala, bez obzira kog su starosnog doba, da li su mlade ili su penzionerke, daju veliku podršku politici predsednika Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke, naglasila je Gojković nakon razgovora sa ženama iz više udruženja.

Gojković je istakla da žene na taj način pokazuju da donose mudre odluke i da je glas 17. decembra za listu „Aleksandar Vučić - Srbije ne sme da stane“ i „Aleksandar Vučić - Vojvodina ne sme da stane“ podrška napretku Srbije, daljem razvoju, izgradnji puteva i otvaranju novih radnih mesta.

-Imamo zaista poverenje u viziju predsednika Srbije koji uliva poverenje i koji se u svojoj politici zalaže za mir i stabilnost, a to je danas najvrednije reč možda i u svetu, a ne samo u našem okruženju, što je preduslov svakog daljeg napretka i razvoja. Žene su pokazale da donese pametne odluke i da uvek razmišljaju o tome da izaberu političku opciju sa kojom Srbija ide napred, rekla je Gojković.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)