OPOZICIONI JUNAK POZIVA NA NASILJE: Jovo Bakić ponovo preti haosom na ulicama

Novosti online

09. 11. 2023. u 11:16

PROFESOR Filozofskog fakulteta Jovo Bakić, poznat kao promoter protesta prozapadne opozicije "Srbija protiv nasilja", ponovo poziva na nemire i nasilje.

ОПОЗИЦИОНИ ЈУНАК ПОЗИВА НА НАСИЉЕ: Јово Бакић поново прети хаосом на улицама

Foto: Printscreen/Jutjub

Naime, na pitanje kako bi opozicija trebalo da reaguje ako se 17. decembra otkrije izborna krađa, Bakić je rekao da bi odgovor naroda na izbornu krađu morao da bude ustanak.

- Nema nikakve dileme da bi u tom slučaju moralo da se krene u ozbiljno suprostavljanje režimu na ulici - naglasio je Bakić.

Između ostalog Bakić je dao i podršku "ProGlasu", koji je pre par dana predstavljen, prilikom čega je "najglasniji" bio glumac i režiser Dragan Bjelogrlić, koji je pre nekoliko godina zverski pretukao reditelja Gagu Antonijevića.

Podsećamo, Bakić je ranije ove godine pretio da će njegovi politički protivnici biti jureni po ulicama.

Ovu izjavu ponavljao je više puta u različitim gostovanjima.

- Građani se više neće vraćati u komatozno stanje, što znači da će biti jureni po ulicama oni koji treba da budu jureni! To je borba za slobodu! - rekao je tada Bakić.

- Upotrebili su reči koje sam rekao pre nekoliko godina iza kojih stojim i danas. Ja bih zaista voleo da ih jurim po ulicama i mislim da će se to i desiti, makar ja ne bio tu, možda me smrt pretekne… Oni će biti jureni po ulicama. To je više nego izvesno. Kažem i danas to što sam rekao pre nekoliko godina, ali oni da bi montirali su iskoristili moje reči za taj mali uradak propagandni - govorio je Bakić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)