VUČIĆ O PROKOPU: Uspeli smo da završimo nešto bitno za narod, nastavljamo da radimo i tek ćemo mnogo toga da uradimo

Novosti online

20. 10. 2023. u 18:46

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić je tokom obilaska nove železničke stanice u Prokopu u Beogradu podsetio da je ovaj projekat počeo još sedamdesetih godina prošlog veka.

ВУЧИЋ О ПРОКОПУ: Успели смо да завршимо нешто битно за народ, настављамо да радимо и тек ћемо много тога да урадимо

Foto Novosti

Nastavljamo da radimo i tek ćemo mnogo toga da uradimo - poručio je Vučić, te dodao kako su njegovi prethodnici imali drugačije snove.

- Evo sada otvaramo novu staničnu zgradu. Lako je potceinjavti tuđi rad. Da ih pitate zašto vi niste ništa od toga uradili. Na to odgovora nikad neće biti - poručio je predsednik.

Prokop je kao što smo već i pomenuli prilagođen i gluvonemim osobama. Premijerka je istakla kako država mnogo radi sa gluvonemim osobama i kako su osnovne škole prvi put odobile udžbenike na srpskom znakovnom jeziku.

APOTEKE, PEKARE, POSLASTIČARNICE

Predsednik je obišao i apoteku koja se nalazi u sklopu objekta na železničkoj stanici, što je samo još jedna potvrda o savremenosti ovog zdanja i tome što su uzete u obzir sve potrebe.

Od Pazove do Šida, ako rast bude veći, već sledeće godine može da se krene u realizaciju novog projekta, pojasnio je Vučić, te rekao da je primarno da se završi put preko Mađarske.

Tu se nalaze i kafići, pekare, poslastičarnice.

Kako je rekao gradonačelnik Šapić biće izgrađena i konstrukcija koja će voditi i do Prokopa ka KC i porodilištu i Kneza Miloša.

Predsednik RS, Milorad Dodik je pohvalno rekao predsedniku Vučiću kako se političari pamte po onome što ostave iza sebe, a ne po onome što pričaju.

Na stanici su napravljene i klupe za pušače.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu