TERZIĆ ODGOVORIO RADI TRAJKOVIĆ: Vučić će uvek biti uz Srbe na Kosovu i Metohiji, za razliku od tebe

Novosti online

13. 10. 2023. u 15:26

MILOŠ Terzić, član Predsedništva Srpske napredne stranke, poručio je Radi trajković da ona odavno nema veze s Srbima na KiM.

ТЕРЗИЋ ОДГОВОРИО РАДИ ТРАЈКОВИЋ: Вучић ће увек бити уз Србе на Косову и Метохији, за разлику од тебе

Foto: Srpska napredna stranka

Kurtijeva Rada Trajković odavno nema ništa sa Srbijom i kosovsko-metohijskim Srbima, jer je našu trobojku zamenila za crveno-crni barjak, pod kojim nemo posmatra svakodnevni teror koji njen šef Aljbin Kurti sprovodi nad golorukim srpskim narodom na severu Kosova i Metohije.

Ispunjavala je ona naređenja svih onih koji su Srbiji i Srbima sa Kosova i Metohije uvek želeli zlo, počevši od Bajrama Redžepija pa preko Bernarda Kušnera sa kojim se cinično cerekala na pomen trgovine srpskim organima i nad strašnim zločinima koji su počinjeni nad našim sunarodnicima.

Ono što Kurtijeva Rada neće da prizna jeste da je sve sporazume prekršila Priština i da antisrpske parapolicijske jedinice nemaju šta da traže na severu Kosova i Metohije i to po članu 9. Briselskog sporazuma čiji je garant Evropska unija.

Upravo zbog nepoštovanja sporazuma i jednostranih i nasilnih akcija režima iz Prištine, Srbi su napustili institucije kako bi skrenuli pažnju na situaciju u kojoj se nalaze.

U napadu antisrpske histerije sada se isto kao i Kurti obrušava na sve one koje je srpska država odlikovala zato što su uradili ono što ona nikada nije smela, a što podrazumeva častan otpor velikoalbanskom teroru.

Aleksandar Vučić će uvek biti uz Srbe na Kosovu i Metohiji i to je ponovio nebrojeno puta. Uvek će im biti podrška šta god oni odlučili kako bismo, pre svega zajedničkim snagama kroz političku i diplomatsku borbu sačuvali naš narod i srpske nacionalne vrednosti na Kosovu i Metohiji, ali i od nasrtaja Kurtijevih izaslanika poput Rade Trajković koja želi isto što i on, a to je etnički čisto Kosovo i Metohiju, bez kosovsko-metohijskih Srba.

BONUS VIDEO - UZNEMIRUJUĆI SNIMCI IZ POJASA GAZE: Pripadnici Hamasa hvataju taoce na granici sa Izraelom

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024